BRILLANT SUPER TB

SELECT konstantno nastoji izraditi najkvalitetniju nogometnu loptu te Vam nakon godina istraživanja i razvoja s ponosom predstavljamo BRILLANT SUPER TB.

BRILLANT SUPER TB ima sve karakteristike kojima se odlikuju SELECT lopte i pogodna je za utakmice na najvišoj razini natjecanja. Materijali od kojih je izrađena pažljivo su odabrani i testirani kako bismo osigurali superiornu kvalitetu igre i izdržljivosti.

Optimalna zaobljenost lopte i njen stabilan let osigurani su korištenjem dobro poznatih 32 panela, 12 peterokuta i 20 šesterokuta. Vanjski materijal sastoji se od umjetne kože i površine koja ima laganu strukturu što minimizira otpor zraka.

Ispod vanjskog materijala nalazi se novorazvijena podstava izrađena od 4mm gustog i ekskluzivnog pjenastog materijala kao i SELECT patentirana Zero Wing zračnica od prirodnog latexa s ugrađenom točkom balansa na suprotnoj strani od ventila. Vanjski materijal i unutarnji pjenasti materijal pružaju lopti lakoću i mekoću prilikom kontakta. Iako lopta izgleda lakša, težina je ista kao kod tradicionalne lopte.

Kao potpuna novost kod SELECT-a, 32 panela BRILLANT SUPER TB lopte međusobno su ljepljeni. TB je oznaka za “Thermo Bonded”, što znači da su paneli ljepljeni toplinom, nisu šivani. Nova tehnologija omogućava manju apsorbciju vode što čuva stvarnu težinu lopte prilikom igranja na vlažnom terenu.

Tijekom procesa razvoja lopte, preko 500 igrača iz raznih europskih klubova testirali su BRILLANT SUPER TB. Povratne informacije bile su iznimno pozitivne.

Isto tako, lopta je testirana od strane Institute for Health and Sports Science na sveučilištu Tsukuba, Japan. Rezultati ispitivanja pokazali su da lopta- baš kao i ostale SELECT lopte- pruža manji otpor zraka u prvom dijelu leta, a kasnije se lakše kreće kroz zrak za razliku od ostalih lopti na tržištu.

BRILLANT SUPER TB je, dakako, odobrena od strane FIFA-e.

Pogledajte u našem WEB SHOP-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *