O BRENDU SELECT SPORT

 

Select proizvodi ručno šivane lopte za ekipne sportove te je uvelike prepoznat kao lider u svojoj branši od strane sportskih klubova.

SELECT se specijalizirao za nogometne i rukometne lopte koje se pažljivo izrađuju tako da bi zadovoljile najraznovrsnije uvjete različitih klubova bilo za službene utakmice bilo za trening, pod svim vremenskim uvjetima i na svim vrstama podloga.

U posljednjih nekoliko godina Select BRILLANT nogometna lopta pokazuje najbolje rezultate na službenim testiranjima provedeno od FIFA organizacije kako u aerodinamici leta, tako klizavosti i odskoku pod raznim vremenskim uvjetima, a Select ULTIMATE rukometna lopta preuzima dominaciju kvalitete među svim svjetski poznatim proizvođačima lopti u svijetu.

Upravo su iz Select instituta izašla i dva noviteta, a to je nova nogometna BRILLANT TB lopta (strojno ljepljena) koja po svim testovima opet pokazuje najbolju kvalitetu u proizvodnji takve vrste nogometnih lopti te MAXI GRIPP rukometna lopta koja predstavlja novitet u rukometu tj. korištenja lopte bez rukometnog ljepila.

Dodatne informacije: mercury@mercury.hrwww.select-sport.com